U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

<--- Het verhaal achter Link4work 

From a deep insight I got one Sunday Morning, I would like to share my new project: Link4work.

All in Dutch but I'll explain the principle in short:

After years of helping people connecting to and with a relevant person for a potential new job I've decided to set up an agency which is not a recruitment agency but a 'connecting' agency.

Due to the consequences of Corona and the insecurities this brings for quite a few people, I decided to actually not ask for a fee but that companies or individuals can give something 'voluntarily' should a good connection lead to work or should a company find a good employee through any of my connections. 

Please contact me should you have an interest as a company or as an individual. I would love to have an informal talk with you!

Trust is the key to a good connection.

Email: angelique@link4work.nl

Pay it forward 2020---> 2021

Laten we even bij het begin beginnen…. toen ik, lang geleden alweer, druk bezig was met me, myself and I en veel moest mediteren hiervoor, kreeg ik een boodschap binnen, die me altijd is bijgebleven. Deze boodschap draag ik nog steeds uit; mensen met elkaar verbinden op enigerlei wijze.

Vandaag de dag levert dat een hele grote WhatsAppgroep op voor NT2- docenten en een goed contact met bepaalde mensen die me dan ook ‘werk’ of ‘een opdracht’ gunnen hierdoor.

Vanaf het begin dat ik de WhatsAppgroep heb opgestart, bleven mensen me vragen waarom ik hier niets voor vraag. Ik probeerde dit uit te leggen maar in de veelal commerciële wereld van vandaag met het doel om winst te maken, is dat lastig.

Op een mooie zonnige zondag, vroeg in de ochtend, kreeg ik het Eureka gevoel. Ik moet een ‘doorzend’ bureau worden. Een bureau waarbij er geen commissie gevraagd wordt van zowel werkgever als werknemer, maar waarbij connecties gebouwd worden en waar een ‘vrijwillige’ bijdrage gegeven kan worden. Mensen met elkaar doorverbinden en doorzenden naar de juiste plek of persoon. Iets wat ik eigenlijk al ruim 20 jaar doe ondertussen.

In deze moeilijke tijden waar veel mensen onzeker zijn van hun baan, vind ik het belangrijk dat mensen gezien worden, gezien zoals ze zijn. In deze ‘coronatijd’ blijkt dat veel mensen behoefte hebben aan meer vastigheid en dat is ook logisch. De helpende hand bieden in het vinden van een baan en/of met het maken van de juiste connecties, is dan ook iets waar ik veel voldoening uit haal, evenals mensen laten zien waar hun kracht ligt en zien hoe het zelfvertrouwen groeit door fijne gesprekken te voeren.

Met mijn sensitiviteit, nuchterheid en vermogen tot het verbinden van mensen, denk ik dat het moet lukken om het pay it forward- principe uit te kunnen dragen middels mijn nieuw ‘doorzendbureau’  : link4work.nl.

Dit ‘doorzendbureau’ is niet fulltime, uiteraard geef ik nog met veel liefde en plezier les en neem examens af.

Het bureau staat voor alle markten open, maar richt zich in de hoofdzaak op het onderwijs en training (in het bedrijfsleven). De vrijwillige bijdrage voor zowel werkgever als werknemer wordt in een gesprek behandeld en is gebaseerd op vertrouwen.

Vertrouwen is de sleutel tot een goede verbintenis.

 

Doet u ook mee?

 

Angelique Klep

0613657059