U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Klep4taal in actie bij diverse opdrachtgevers; direct en indirect

Onze missie voor Klep4taal is om zoveel mogelijk cursisten het gevoel te geven dat ze ook echt mee kunnen binnen het bedrijf, dat ze kunnen communiceren over kleine én grote dingen en dat ze dit in hun eigen tempo met medewerking van de werkgever kunnen doen.

De korte lijntjes met de directe leidinggevenden, de docenten en de cursisten is van groot belang om ieder een tevreden gevoel te geven over de effecten van de Nederlandse lessen.

Voor de reguliere lessen is het fijn als de cursist het gevoel heeft vooruit te gaan op zijn/haar eigen tempo.

 

Our mission is to make the students feel that they can actually communicate within the company as small or as big as they can manage in their own pace with the cooperation of the company.

The short lines of communication are of great neccessity to have everyone feeling satisfied about the effects of the Dutch lessons. 

 

For our individual lessons it is always nice when the student has the feeling that he or she is moving forward in his or her own pace.